Du er her: Hovedside - Løpshester
Hoppederby-deltaker Savona Va Bene med Høitomt i vogna.
 
Hoppederby-deltaker Savona Va Bene med Høitomt i vogna.
 

LØPSHESTER

SAVONA VA BENE (Banker Hall - Becky's Goldenheart)
Eier: Wiwijan H. Aasland
Ei av de mest billedskjønne hoppene vi har hatt på stallen. Stamme som forplikter og en hest som vi forventer oss litt av i fremtiden. Innkjøpt på åringsauksjon. Hun har gjort sine saker meget bra så langt, sågar vunnet løp og er hele tiden med der fremme. Prestasjonen hun sto for da hun kvalifiserte seg for hoppederby-finale og det fra et verst tenkelig spor, var av beste merke. Hun har i fortsettelsen vist at hun duger denne flotte hoppa. Kan bli en plussvariant, da spesielt i hoppeløpene framover. Kan tjene meget fine penger.
Savona Va Bene


STALLENS 5-ÅRINGERNOT OVER YOU(Daguet Rapide - Eck Jola)
Eier: Niklas Haugen Mehlum
Stammesterk hoppe som er et skikkelig "hjemmeoppdrett". At Speedy Crown-linjene på begge sider florerer, er etter webmasters oppfatning meget interessant. Innavlkoeffesienten er dog ikke høyere enn 7,56%. Med fransk på begge sider også(22,76%) sikres også styrken. Moren var et unghesttalent for oss, som dessverre måtte legge løpskoene på hylla pga skade allerede som fire-åring. Hoppa startet karrièren på en tiltalende måte, men har ikke helt klart å følge opp. Ser fin ut i trening, og finner ikke feil på henne. Om feilen ikke sitter mellom ørene på henne, vil hun nok kunne sette preg på resultatlisten også framover. .
Not Over You

KOR KOSEN(Krageboen - Kor Kosa)
Eier: Kjellaug S. Haugen & Kjell Olaf Haugen
En kapasitetsmessig fin type, som det ikke er helt lett å bli klok på. Når man tror at alt ser grønt ut, kan han igjen begynne å trøble med travet. Kanskje han bare trenger litt mer tid, slik som mange kaldblodstravere ofte har behov for. Vant på en fin måte to løp på 9 starter i 2016. Har trøblet denne vinteren. Får enda litt tid på seg, men må finne fram til det vi vet han kan.
Kor Kosen


STALLENS 4-ÅRINGERKJØLSTAD ELDFAKS(Järvsöfaks - Skafferstjerna)
Eier: Stall Skålien
Nylig inn på stallen. Fin fire-åring etter Järvsöfaks og mor som er søster til Skaffer Brunen(1,5 mill. innkjørt). Trenger nok litt tid før han er klar til start, men et spennende prosjekt for Kjell Vidar & co.
Kjølstad Eldfaks

RUSKELI BLESA(Tekno Odin - Ruskeli Dokka)
Eier: Kjell Vidar Braaten
Meget fin hoppe med unghestfenomenet Tekno Odin som far. Har hatt en fin utvikling og fullførte mønstringsløp primo september 2015 på enkeleste vis. Har fått mye trening, og har utviklet seg meget fint. Leverte et tiltalende prøveløp 21.12.16. Har fulgt opp med en overbevisende seier i sin andre start. Kan hun være en kandidat for de mer prestisjetunge 4-årsløpene i 2017?. Er i hvertfall en dame med skikkelig trav og fart.
Ruskeli Blesa


STALLENS 3-ÅRINGERS.K.'s EL CAPITANO(Juliano Rags - Tipsy Silvio)
Eier: Helge Olav Asphaug & Hilde Kåsastul
3-åring med samme far som forannevnte og med mor som har avlet travere. Han gikk fine mønstringsløp i fjor, og vil nok kanskje være klar for prøveløp på forsommeren.
S.K.'s El Capitano

S.K.'s DIRTY TRICK(Andover Andover - Mystic Trick)
Eier: Arthur Solvang & Nina T. S. Solvang
3-årig hoppe som kom til oss sammen med de forannevnte hingster. Noe ubeskrevet, men litt spennende stamme. Godkjente mønstringsløp, men ser ikke ut til å være klar for debut riktig enda.
S.K.'s Dirty Trick

 
S.K.'s Spartacus i mønstring som to-åring.
S.K.'s Spartacus i mønstring som to-åring.
 
Ruskeli Blesa i fin stil med Hop
Ruskeli Blesa i fin stil med Hop
 
Kor Kosen i kjent driv med Hop.
Kor Kosen i kjent driv med Hop.
 
Viking Hill med Vidar Hop
Viking Hill med Vidar Hop
 
 


Utskriftsvennlig versjon