Du er her: Hovedside - Løpshester
Hoppederby-deltaker Savona Va Bene med Høitomt i vogna.
 
Hoppederby-deltaker Savona Va Bene med Høitomt i vogna.
 

LØPSHESTER

SAVONA VA BENE (Banker Hall - Becky's Goldenheart)
Eier: Wiwijan H. Aasland
Ei av de mest billedskjønne hoppene vi har hatt på stallen. Stamme som forplikter og en hest som vi forventer oss litt av i fremtiden. Innkjøpt på åringsauksjon. Hun har gjort sine saker meget bra så langt, sågar vunnet løp og er hele tiden med der fremme. Prestasjonen hun sto for da hun kvalifiserte seg for hoppederby-finale og det fra et verst tenkelig spor, var av beste merke. Hun har i fortsettelsen vist at hun duger denne flotte hoppa. Kan bli en plussvariant, da spesielt i hoppeløpene framover. Kan tjene meget fine penger. En skade har foreløpig satt en stopper for videre konkurranser. Vi håper den lar seg lege, ellers blir det vel morsplikter i 2018.
Savona Va Bene

NOT OVER YOU(Daguet Rapide - Eck Jola)
Eier: Kjell V. Braaten & Ulrikke K. Andersen
Stammesterk hoppe som er et skikkelig "hjemmeoppdrett". At Speedy Crown-linjene på begge sider florerer, er etter webmasters oppfatning meget interessant. Innavlkoeffesienten er dog ikke høyere enn 7,56%. Med fransk på begge sider også(22,76%) sikres også styrken. Moren var et unghesttalent for oss, som dessverre måtte legge løpskoene på hylla pga skade allerede som fire-åring. Hoppa startet karrièren på en tiltalende måte, men klarte ikke helt å følge opp. Så fin ut i trening, men fikk det ikke til å stemme før vi fikk betalt for tålmodigheten på forsommeren 2017. Gjorde mange fine innsatser fram til høsten og tjente 80000 og travet 13.0. Hun liker ikke vinterbanene og det kalde været, så vi venter med starter til april/mai.
Not Over You

KOR KOSEN(Krageboen - Kor Kosa)
Eier: Ulrikke K. Andersen & Helge O. Asphaug
En kapasitetsmessig fin type, som det ikke er helt lett å bli klok på. Når man tror at alt ser grønt ut, kan han igjen begynne å trøble med travet. Kanskje han bare trenger litt mer tid, slik som mange kaldblodstravere ofte har behov for. Vant på en fin måte to løp på 9 starter i 2016. Har trøblet denne vinteren. Får enda litt tid på seg, men må finne fram til det vi vet han kan.
Kor Kosen


STALLENS 5-ÅRINGERKJØLSTAD ELDFAKS(Järvsöfaks - Skafferstjerna)
Eier: Stall Skålien
Fin fem-åring etter Järvsöfaks og mor som er søster til Skaffer Brunen(1,5 mill. innkjørt). Trenger nok litt tid før han er klar for de større oppgavene, men er et spennende prosjekt for Kjell Vidar & co.
Kjølstad Eldfaks

RUSKELI BLESA(Tekno Odin - Ruskeli Dokka)
Eier: Jon Steinar Falkevik
Meget fin hoppe med unghestfenomenet Tekno Odin som far. Har hatt en fin utvikling og gjorde sine saker bra i starten av 4-års sesongen. Har plundret litt med å få det helt til å stemme, men allerede rukket å vinne tre løp i 2017, de to siste i desember etter løpspause siden juli. Har også innledet 2018 på glimrende vis. Det er ei dame med skikkelig trav og fart, når det først stemmer.
Ruskeli Blesa


STALLENS 4-ÅRINGERS.K.'s EL CAPITANO(Juliano Rags - Tipsy Silvio)
Eier: Helge Olav Asphaug & Hilde Kåsastul
Har en mor som har avlet travere. Han gikk fine mønstringsløp i fjor, og viste egentlig brukbare ting i debuten på sensommeren2017. Trøblet en del etter det. Men har nå i 2018 vist til fulle at han duger i løpsbanen, med flere fine plasseringer. Trenger enda mer tid til å få satt seg skikkelig, men det kommer.
S.K.'s El Capitano

S.K.'s DIRTY TRICK(Andover Andover - Mystic Trick)
Eier: Arthur Solvang & Nina T. S. Solvang
Fin hoppe med en noe spesiell og ubeskrevet, men litt spennende stamme. Godkjente mønstringsløp, men brukt litt tid på å komme til start. Fint prøveløp i desember. Debuterte med galopp rett før jul. Vi tror absolutt dette er noe å jobbe videre med.
S.K.'s Dirty Trick


STALLENS 3-ÅRINGERRUSKELI VINNI(Lome Elden - Ruskeli Dokka)
Eier: Erland Andersen
Fin hoppe etter Dokka til Olav og storbeskjeler Lome Elden. Har vist seg som et meget fint individ å jobbe med. Hatt en flott utvikling og har i 2018 allerede fått med seg en DNT-pokal og et prøveløp på 36.5. Dette kan bli artig framover.
Ruskeli Vinni
 
S.K.'s Spartacus i mønstring som to-åring.
S.K.'s Spartacus i mønstring som to-åring.
 
Ruskeli Blesa i fin stil med Hop
Ruskeli Blesa i fin stil med Hop
 
Kor Kosen i kjent driv med Hop.
Kor Kosen i kjent driv med Hop.
 
Viking Hill med Vidar Hop
Viking Hill med Vidar Hop
 
 


Utskriftsvennlig versjon