Du er her: Hovedside - Løpshester
Hoppederby-deltaker Savona Va Bene med Høitomt i vogna(nå avlshoppe).
 
Hoppederby-deltaker Savona Va Bene med Høitomt i vogna(nå avlshoppe).
 

LØPSHESTER

ALM ELDEN(Lome Elden - Alm Nora)
Eier: Helge Olav Asphaug
Ny hest på stallen, ultimo februar 2019. Stammesterk vallak, med fine linjer bakover. Allerede tjent 160.000 og bestenotering på 1.25.6. Vi får håpe at det er mulig å videreforedle dette individet. Man har nok ikke sett bunnen i denne krabaten enda.
Alm Elden

RUSKELI BLESA(Tekno Odin - Ruskeli Dokka)
Eier: Jon Steinar Falkevik
Meget fin hoppe med unghestfenomenet Tekno Odin som far. Hoppa har viste i 2017, som 4-åring, et meget fint talent, og gjorde det bra. I 2018 var hun bare helt fantastisk. 22 starter 4-6-2 og 264 500 innkjørt. Bestetid 1.25.3. Vi håper også vi kan få oppleve noen gleder også i 2019 med henne. Dette vil uansett bli et flott avlsindivid.
Ruskeli Blesa


STALLENS 5-ÅRINGERDRACO BRAZ MINTO(Nu Pagadi - M.T. Big Applegirl)
Eier: Ove Hellekås
Hardtsatsende hesteier som nå har tre hester på vår stall. Draco har tidligere stått på Hamre-stallen i Vestfold. Har fine meritter å vise til, og vi er spente på fortsettelsen
Draco Braz Minto

S.K.'s EL CAPITANO(Juliano Rags - Tipsy Silvio)
Eier: Helge Olav Asphaug & Hilde Kåsastul
Har en mor som har avlet travere. Han gikk fine mønstringsløp i fjor, og viste egentlig brukbare ting i debuten på sensommeren2017. Trøblet en del etter det. Men har nå i 2018 vist til fulle at han duger i løpsbanen, med flere fine plasseringer. Trenger enda mer tid til å få satt seg skikkelig, men det kommer.
S.K.'s El Capitano

ALM JAKKEN(Bork Odin - Storm Perla)
Eier: Erland Andersen
Sort fin vallak fra velkjente Knut Alm-oppdrett. Bork Odin som far og en fin morslinje skulle kunne duge. Utvikler seg stadig og vi bør vel kunne forvente oss litt av denne? Gikk et flott prøveløp august 2018. Man regner med start i totoen om ikke lenge, noe finpuss/behandling er tenkt før start.
Alm Jakken


STALLENS 4-ÅRINGERRUSKELI VINNI(Lome Elden - Ruskeli Dokka)
Eier: Erland Andersen
Fin hoppe etter Dokka til Olav og storbeskjeler Lome Elden. Har vist seg som et meget fint individ å jobbe med. Hatt en flott utvikling og har i 2018 allerede fått med seg en DNT-pokal og et prøveløp på 36.5. Etter et par oppløftende resultater og fine penger innkjørt etter toto-debuten, har Vinni plundret litt. Er meget talentfull, så vi håper det retter seg snart.
Ruskeli Vinni

RUSKELI THEA(HG Balder - Lykkesvarta)
Eier: Arne Pladsen & Ulrikke K. Andersen
Hoppe etter selveste Lykkesvarta og unghestfantomet HG Balder. Kan bli meget spennende, da begge viser seg å kunne avle tidlige travere som bl.a.svenk kriterievinner Lykkeflicka(387'), Romleskaft(350') og Reiug(453') også kåret som 4-åring, på morsiden. På farsiden nevnes Gylden Balder(3.3 mill.) og Friskus(875'). Prøveløp avlagt 13.12.18
Ruskeli Thea

Ecko(Gentle Tilly - Eck Jola.)
Eier: Hellekås Holding AS
Nettopp kommet inn på stallen, eller "hjemme igjen". Fin 3-åring som er fra vårt oppdrett. Har allerede vist meget bra ting på få starter hos tidligere trener Kjetil Roe. Moren er talentfulle Eck Jola som måtte legge løpskoa på hylla som 4-åring, grunnet skade. Faren er for oss telemarkinger godt kjente, porsgrunnstasjonerte Gentle Tilly, hesten med "verdens beste morsstamme". Det har vært litt plunder i det siste, men vi håper å få rettet på dette og se om vi kan fortsette utviklingen av dette fine talentet.
Ecko

Vicky Waiting(Coctail Jet - Chocolatique)
Eier: Ove Helleskås
Usedvanlig stammesterk hoppe, med den franske storbeskjeleren Coctail Jet som far, og en mor som selv tjente en million kroner i løpsbanen i en kort karriere. En spesiell dame dette, og kan være litt heit. Vant i sin første start for oss primo desember. Vi og hardtsatsende eier, er spente på fortsettelsen.
Vicky Waiting

 
Draco Braz Minto, her med F. Hamre i vogna.
Draco Braz Minto, her med F. Hamre i vogna.
 
Vicky Waiting - ny på stallen,usedvanlig stammesterk 3-åring
Vicky Waiting - ny på stallen,usedvanlig stammesterk 3-åring
 
Vinni med Dag-Sveinung Dalen etter DNT-pokal på Drammen
Vinni med Dag-Sveinung Dalen etter DNT-pokal på Drammen
 
Ecko - her med Kjetil Roe i vogna
Ecko - her med Kjetil Roe i vogna
 
Ruskeli Blesa i fin stil med Hop
Ruskeli Blesa i fin stil med Hop
 
 


Utskriftsvennlig versjon