Velkommen til Stall Braaten

Velkommen til Stall Braaten. Stallen kan fremvise gode treningsfasiliteter og dyktige stallansatte. Vi kan blant annet tilby våre stallhester:
-Avansert tredemølle
-Vitafloor
-Rakbane
-Horse Walker
-Laser
-Magnetbehandlig
 
Stall Braaten holder til i Bø i Telemark, ca 1 time fra Skien. Vi har ca 20 hest i trening til enhver tid, både løpshester og unghester. Vår nærmeste bane er Klosterskogen Travbane som også er vår hjemmebane. Stall Braaten ved Kjell Vidar Braaten,har jobbet med hest i 25 år. Siden 2005 som profftrener. Stallen har i dag 3 ansatte.


*Vår filosofi*
En fornøyd hest er en god hest!

En løpshest er en idrettsutøver og må behandles som en idrettsutøver.
En riktig sammensatt kost er viktig for at hesten skal yte sitt beste, både i trening og i konkurranser. Variert trening er viktig for både kropp og sjel, mens pleie og velvære er viktig for å ivareta bein, muskler og sjelett. Det er også viktig for å forebygge skader, overbelastning og overstimulering av musklatur.

Vi har lang erfaring og vi vet hva som kreves og skal til for å ta vare på en idrettsutøver av ypperste klasse!

Så vel som egeneide hester, har vi på Stall Braaten flere hester i trening for privatpersoner og andelslag. Vi kan tilby et komplett treningsopplegg og ivaretakelse av hest. Vi har fine staller,flotte treningsløyper, egen rakbane, tredemølle, walker, flere luftegårder og flinke medarbeidere.

I tillegg kan vi tilby flere typer behandling for å ta best mulig vare på våre hester. Vita-floor,strømbehandling,lazerbehandling, massasje og magnet-behandling for å nevne noen.
Hestene blir jevnlig sjekket av vår dyktige faste veterinær Jan Rennesund.